Stel een open vraag

12 weken challange

12 weken het maximale uit jezelf halen! 


De 12 weken challenge heeft een verhouding van 1 op 4, dus 1 trainer op 4klanten. Het kan ook voorkomen dat er maar 1 reservering staat. De les gaat altijd door, tenzij er sprake is van een noodgeval.
De andere programma's hebben ook een verhouding van 1 op 3, dus je krijgt nog steeds begeleiding zoals bij de 12 weken challenge, maar er zijn geen metingen en voedingsplannen bij inbegrepen (wel voedingsadvies uiteraard).

Wat houd de training in

Gedurende de 12 weken ga jij aan de slag met jouw persoonlijke doelen. Na het invullen van de intake en de nulmeting, ga jij 12 weken lang volop aan de slag. Het plan wordt persoonlijk op jou afgestemd, wat betekent dat jij een uniek plan van aanpak ontvangt. Een uniek trainingsplan dat is afgestemd op jouw wensen en behoeften. Hierbij kun jij kiezen uit 1, 2 of 3 afspraken per week. Deze afspraken kunnen worden gebruikt voor een persoonlijk coaching moment in de fitness (waar jij met jouw persoonlijk schema aan de slag gaat) of je kunt deelnemen aan een groepsles waarbij je samen dezelfde groepsles volgt.

 

Hoe houden wij het bij? In onze eigen app heb jij een logboek, een kopje metingen en nog eens een kopje waar je trainingsschema digitaal in komt te staan. Ook in onze app komt jouw persoonlijk voedingsplan te staan. Alles in 1 app dus.

Meld je aan
en transformeer